De reden waarom het bloggen deze week zo moeizaam ging :-)

Het bloggen was deze week duidelijk even naar de achtergrond verhuisd, maar ik had een goede reden. Als verjaardagscadeau voor mijn schoonmoeder had ik een dessertenbuffet beloofd voor haar feestje en daar zijn redelijk wat uren in gekropen :-).

Hierbij dus mijn excuses voor het verwaarlozen van de blog deze week :-).

Om het goed te maken, geef ik een klein voorproefje van wat er de volgende weken verwacht mag worden :-).

Om te beginnen macarons (hoe kan het ook anders). Er waren er met blauwe bessen en limoen waarvan ik het recept al gegeven heb. Maar er waren ook kaneelmacarons met een appelbotercrème en kokosmacarons met een ananasbotercrème.

Er waren kleine speculaasmousses en mini-éclairs met de melkchocolade-koffie ganache uit de vorige post.

Er was een frambozentiramisu, waar ik ook al over geblogd heb en ook de kokoskoekjes zijn nog eens de revue gepasseerd :-).

We hadden cupcakes voor de kindjes.

En dan nog 2 taarten. Een kaastaart met koffie-aroma en een aardbeientaart met vanillepudding. Beiden recepten van Jeroen Meus waar ik 1 van de weken sowieso nog over zal bloggen :-).

Soms doen we eens een keertje zot dus :-). Het waren 2 zeer lange bakdagen en nog een bakvoormiddag, maar het was absoluut de moeite waard. En zo weten we weer dat we inderdaad een beetje bakverslaafd zijn ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.