Woensdag 12 deel 2 Vanillewafeltjes

Om af te sluiten nog iets voor de koekendoos van onze oudste zoon, vanillewafeltjes :-). Ik ben grote fan van Jeroen Meus en gebruik dan ook zijn recept.

Het recept vind je hier : https://dagelijksekost.een.be/gerechten/wafeltjes.

Duidelijk uitgelegd, met filmpje, meer moet dat niet zijn :-).

Omdat ik nog altijd geen vanillestokjes in huis heb, gebruik ik weer een zakje vanillesuiker. Ook had ik niet genoeg patisseriebloem, dus die heb ik aangevuld met zelfrijzende. Het deeg ziet er net voor het bakken, na een uurtje frigo zo uit :

En dit zijn dan de wafeltjes :

De jongens hebben hier niet kunnen wachten tot ze volledig afgekoeld waren, maar ik heb er gelukkig toch nog enkele kunnen ‘redden’ om mee naar school te geven en voor de kleine zus die haar dutje aan het doen is :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.